CamphusianumJunior

Inschrijven ouder-kind-gesprekken

RECTIFICATIE!
Op dinsdag 7 februari a.s., van 16.00 t/m 21.15 uur, vindt de ouder-kind-spreekavond plaats.

Ouder-kind-avonden zijn bedoeld om gezamenlijk te bespreken hoe leerlingen er halverwege het schooljaar voor staan en wat er nodig is. We zien graag dat onze leerlingen de regie in handen nemen over hun leren. Het is daarom wenselijk dat leerlingen ook aanwezig zijn bij het gesprek.

U kunt zelf een keuze maken met wie u wilt spreken. Een vakdocent of de mentor kan ook besluiten met u in gesprek te willen. Ouders en/of leerlingen ontvangen dan per mail een verzoek om een afspraak in te plannen.

Een gesprek duurt 10 minuten en vindt op school plaats. Via onderstaande link kunt u gesprekken inplannen.

Inschrijven voor een gesprek

In deze bijlage vindt u instructies over het inplannen van een gesprek. U krijgt een mail ter bevestiging van de reservering en de optie om deze eventueel te veranderen of af te zeggen tot 24 uur voor de afspraak.

Heeft u problemen met het inplannen dan verzoeken wij u contact op te nemen met de heer W. den Besten (w.denbesten@camphusianum.nl).

Het kan voorkomen dat een docent slechts een enkel verzoek ontvangt voor de ouder-kind-avond. De docent kan u dan telefonisch benaderen met het verzoek om het gesprek op een alternatief moment te laten plaatsvinden.

Parkeren op de stoep voor school is niet toegestaan. Handhaving controleert regelmatig. Bespaar uzelf een boete en parkeer op de daarvoor aangewezen parkeerplekken in de wijk.