U bevindt zich op:   Home  »  Lustrum 135  »  Lustrum-archief  »  Lustrum 130

Lustrum 130


De lustrumcommissie, bestaande uit de dames Bouman (Oudervereniging), Van Duffelen, Kleyn, Meeuwse, de heren Osseforth, Pruissen, Ruitenbeek, Den Uijl en Van der Vliet en Joost van Genuchten (Leerlingenraad) heeft een programma samengesteld aan de hand van het thema ’De school, de stad, de regio en de wereld’.

Bij een lustrum hoort een lustrumlogo. Dit logo is ontworpen door vierdeklassers Sanne Keizer en Anna Zoë Moritz.

Op dinsdag 24 september a.s. is de school jarig, deze Dies Natalis vieren we in Gorinchem zelf. Vanuit school gaan we naar de oude binnenstad, naar de Grote Kerk. Daar vindt een feestelijke opening plaats, gevolgd door een verrassende zoektocht door de stad.

Op zaterdag 9 november a.s. zijn alle oud-leerlingen en (oud-)docenten van harte welkom op de reünie van hun oude school. Zij kunnen zich hiervoor aanmelden op www.revitare.nl. Op donderdag 28 november a.s. heeft de Oudervereniging een bijzondere Algemene Ledenvergadering in petto, terwijl de lustrumeditie van On Stage op donderdag 13 februari 2014 een bijzondere belooft te worden, gevolgd door de Camphuysenlezing op maandag 3 maart 2014.

Het lustrumjaar beleeft zijn hoogtepunt in een driedaagse in juni 2014: 
• Op woensdag 4 juni zijn er allerlei workshops uit alle delen van de wereld.
• Op donderdag 5 juni is er een alternatieve sportdag op locatie, ’s avonds is er groot toneel.
• Op vrijdag 6 juni verkennen we de regio op de fiets. ’s Avonds is er weer toneel en daarna een knallend feest.

Daarnaast is het de bedoeling dat aan het einde van het lustrumjaar een speciaal lustrumboek zal verschijnen. En mogelijk wacht ons nog een verrassing bij de afsluiting van dit bijzondere schooljaar. Meld je aan als (mede-)organisator van een lustrumactiviteit via het e-mailadres: lustrumcommissie@camphusianum.nl!

 presentatie I Jubileumprogramma 2013-2014.pdf

 LUSTRUMBULLETIN I september 2013.pdf

 Toespraak opening lustrum 130 - 24 september 2013.pdf

 Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering van de Oudervereniging Camphusianum Gorinchem


Links naar overige pagina's Lustrum 130