U bevindt zich op:   Home  »  Lustrum 135  »  reVITAre

reVITAre


reVITAre is de alumnivereniging van het Gymnasium Camphusianum te Gorinchem. Doelstelling van reVITAre is het bevorderen van het contact tussen het Gymnasium Camphusianum en alle oud-leerlingen en (oud-)docenten. 

Reünie 9 november 2013

reVITAre organiseert in samenwerking met de school op zaterdag 9 november 2013 een reünie voor oud-leerlingen en (oud-)docenten van de school. Zij zijn vanaf 1300 uur welkom en zullen onder andere kunnen genieten van lessen van (oud-)docenten en natuurlijk een afsluitende borrel. Voor de liefhebbers bestaat de mogelijkheid om gezamenlijk gebruik te maken van een diner/buffet in de binnenstad van Gorinchem. De toegang bedraagt 15 euro (inclusief 4 consumpties), maar degenen die zich vooraf (tot 7 november 2013) aanmelden voor de reünie betalen slechts 10 euro. Dit kan op www.revitare.nl

Missie

De missie van reVITAre is het bevorderen van contacten tussen oud-leerlingen onderling en tussen oud-leerlingen en de school. Dit zullen wij in hoofdzaak doen door het organiseren van de vijfjaarlijkse reunie, waarmee de lustra van “ons” Gymnasium altijd feestelijk worden gevierd. Daarnaast worden leden van elkaar en de school op de hoogte gehouden via een nieuwsbrief. Er is een website waar oud-leerlingen en (oud-)docenten zich kunnen registreren en aanmelden als lid. We zijn ook te vinden op Facebook, Twitter en LinkedIn. Op deze manier bieden wij de leden een platform hun verbondenheid met de school te uiten. Want als er één school is waar iedereen die er les genoten heeft zich verbonden mee voelt, is het natuurlijk “ons” Camphusianum. Zie verder ook de website: www.revitare.nl.  

Zie verder ook onze website: www.revitare.nl.

Welkomstbrief + programma klassenfotos: reünie 9 november