Contact en bereikbaarheid

Heeft u vragen of opmerkingen die uw zoon of dochter betreffen, kunt u het beste via de e-mail contact opnemen met de mentor.

Ziekmeldingen, absentie en verlofaanvragen kunt u richten aan absentie.camphusianum@stichtingovo.nlVoor informatie over groep 7 & 8-zaken, als aanmelding, CamphusianumJunior en dergelijke, kunt u contact opnemen met de teamleider van de onderbouw, Christiaan Diem, via cdiem@stichtingovo.nlVoor overige berichten, graag een mailtje naar info.camphusianum@stichtingovo.nlVoor dringende vragen of opmerkingen kunt u bellen met 0183 - 62 23 88. Onze conciërges staan u graag te woord en verwijzen zo nodig door.

Contact

Gymnasium Camphusianum

Vroedschapstraat 11
4204 AJ Gorinchem
0183 – 62 23 88
info.camphusianum@stichtingovo.nl

camphusianum.nl

Goed bereikbaar

Het Camphusianum ligt op 700 meter loopafstand van het station in Gorinchem. Hier komen veel buslijnen en de Merwedelingelijn aan. Zo is het gymnasium goed bereikbaar voor leerlingen uit de hele regio. Van Culemborg tot Sliedrecht en van Vianen tot Raamsdonkveer weten onze leerlingen de school te vinden. Veel van onze leerlingen komen met de fiets uit de wijde omtrek van Gorinchem elke dag weer naar school.
We plaatsen leerlingen uit dezelfde regio bij elkaar in een klas, zodat er samen gereisd kan worden. Te voet, te fiets of met het OV. Goede reis!