Doemiddagen

Jouw eerste lessen op het Gym

Aangenaam kennis te maken

Een goede kennismaking met het Camphusianum zijn de de doemiddagen. Voor leerlingen van OVO-basisscholen is er een doe-ochtend, met hetzelfde programma.

Tijdens een doemiddag krijg je van drie verschillende docenten een les. Er zit sowieso een lesje Latijn of Grieks bij, zodat je al een idee krijgt hoe het er op een gymnasium aan toe gaat.Er is een doemiddag in november en een doemiddag in februari, met een ander programma. Als je het leuk vindt, kun je dus twee keer met een doemiddag meedoen. Het programma op 1/11 is gelijk aan het programma op 8/11.Een doemiddag begint om 14:00 uur, en is om 16:15 uur afgelopen.Wil je het Camphusianum komen ontdekken? Meld je dan via onderstaand formulier aan!Voor de doemiddag van 8 november is de aanmelding gesloten. Wil je toch meedoen? Stuur voor de zekerheid een mailtje naar cdiem@stichtingovo.nl om te kijken of er misschien een plekje vrij is gekomen.

We verzamelen tussen 13:45 en 13:55 uur in de hal van het gymnasium.
Om 14:00 uur start de eerste les, om 16:15 uur is de laatste les afgelopen. Dan kan je weer opgehaald worden in de hal. Neem als je wilt een pakje drinken en een reepje o.i.d. mee.

Aanmeldformulier doemiddagen Voor de doe-ochtend van OVO verloopt de inschrijving via de basisschool.

Naam(Vereist)
Welke groep zit je nu?(Vereist)
Ik schrijf me in voor:(Vereist)